kunstgreas-supercourt-word-padel-tour

Kunstgræs Supercourt XN

Kunstgræs Supercourt XN Tilgængelige farver

kunstgræs supercourt bla
kunstgræs-supercourt-gron
kunstgræs supercourt rod

Supercourt XN

Kunstgræs Supercourt XN

Kunstgræsbanesystem, der kombinerer de nye XNOVA-teksturerede monofilamenter med STX-teksturerede monofilamenter.

SUPERCOURT XN græsset består af STX-monofilamenter med en lige struktur og en central ribbe på 250 mikron. Den har også XNOVA-monofilamenter i form af et parallelogram med konkave sider, der danner 4 riller og 4 asymmetriske ribber. Dette fungerer som sideforstærkninger, med en minimumstykkelse på 140 mikron og en maksimumstykkelse på 160 mikron og en bredde på 0,8 mm. Disse monofilamenter er blevet designet og produceret udelukkende af Mondo.

Den nye kombination af morfologiske struktur og tekstureringssystem gør filamenterne mere modstandsdygtige. På denne måde reduceres sliddet betydeligt, idet modstandsevnen over for rotation og lineær trækkraft og boldens vinkel- og vertikale hoppeevne opretholdes. Dens unikke design er med til at reducere slitage på bolden, hvilket øger dens modstandsdygtighed og holdbarhed og forlænger dens hastighedsbetingelser.

Den teksturerede effekt af Supercourt XN-filamenterne fanger sandet på banen, og forhindrer det i at blive blæst ned på overfladen. Desuden giver kombinationen af XNOVA- og STX-monofilamenter mindre energiabsorption takket være den stabilitet og stivhed, som førstnævnte giver. Dette medfører et bedre boldspring, større hastighed i spillet og mindre usikkerhed, da banen opfører sig ens på ethvert punkt på overfladen. Alt dette uden at gå på kompromis med et upåklageligt æstetisk udseende.

Systemets monofilamenter produceres udelukkende af Mondo. Lige fra teksturering til in-line tuftingprocessen. 100 % polyethylen (PE) af højeste kvalitet, smurt og behandlet med specifikke additiver af den nyeste generation, der giver produktet en høj modstandsdygtighed over for UV-stråling og ekstreme klimatiske variationer.

Texturering

Kunstgræs Supercourt XN

Thermisk-mekanisk behandling af fiberen for at opnå overflader med en struktureret filamentstruktur.

Thermisk-mekanisk behandling af filamentet på spolen for at give det en dimensionshukommelse.

Under kontrollerede forhold, som ikke påvirker fibrenes kvalitetsegenskaber, får garnerne til sidst et krøllet æstetisk udseende.

Dette gør det muligt at skabe overflader, hvis filamenter ved hjælp af en tuftingproces genvinder den krølning, der blev gemt ved den første behandling, efter at de har været udsat for temperaturen i den endelige ovn.

Grundunderlag med Polyurethanimprægneringmiddel

I produktionsprocessen af Mondoturf-overflader væves filamenterne på dobbeltlagede polypropylenunderlag og fastgøres ved hjælp af polyurethan.

I modsætning til de traditionelle latex-fastgørelser fastgøres Mondo-fibrene på bagsiden ved at anvende et polyurethanimprægneringsmiddel, efter at de er blevet vævet ind i den dobbeltlagede polypropylen-bagside.

Denne proces giver filamenterne en højere brudstyrke, fordi polyurethanen i modsætning til latex trænger jævnt ind mellem fibrene og fordeles jævnt.

Polyurethan bevarer også sine egenskaber over tid, selv under ekstreme vejrforhold, revner ikke og nedbrydes ikke, og takket være sin lave vægt letter det transport og installation af kunstgræsbaner.