kunstgraes-mondo-nfs-padel

KUNSTGRÆS STX-90-A

Kunstgræs STX 90 A Tilgængelige farver

kunstgraes-stx-bla
kunstgraes-STX_orange
kunstgraes-STX_gron

MONOFIBER STX

Kunstgræs STX-90 A. Monofilament af polyethylen med lige struktur, med en midterribbe og en tykkelse på 250 mikron.

STX er et polypropylenmonofilament, der er fuldt udviklet og produceret af MONDO.

STX har en morfologi med en central ribbe, som sammen med de tekniske egenskaber af de anvendte polymerer garanterer optimale tekniske og sportslige resultater. Derved giver det fremragende værdi for pengene. Ligesom ringen på den berømte planet, hvorfra den ideelt set har sin aflange elliptiske tredimensionelle form, sikrer den centrale ribbe den rette spænding af garnet og øger dermed dets ydeevne. Brugen af polyethylen med lav densitet sikrer optimal spillekomfort, og fibrenes blødhed reducerer risikoen for friktion og slid.
Brugen af polyethylen med lav densitet sikrer optimal spillekomfort, og fibrenes blødhed reducerer risikoen for friktion og slid.

Specielle anti-UV-tilsætningsstoffer indarbejdes under ekstruderingsprocessen for at forbedre modstandsdygtigheden over for atmosfæriske stoffer som UV-stråler og kemikalier i det tekniske fyldstofmateriale i genbrugsgummigranulat (SBR) betydeligt og dermed øge beskyttelsen af fiberen. Resultatet er mindre slitage på græsplænen.

Den specielle form og kombinationen af garner i to grønne nuancer giver overfladen et lysere og mere intenst æstetisk udseende. Kunstgræs STX 90 A dit bedste valg.

GRUNDUNDERLAG MED POLYURETHANIMPRÆGNERINGSMIDDEL

I produktionsprocessen af Mondoturf-overflader væves filamenterne på dobbeltlagede polypropylenunderlag og fastgøres ved hjælp af polyurethan.

I modsætning til de traditionelle latex-fastgørelser fastgøres Mondo-fibrene på bagsiden ved at anvende et polyurethanimprægneringsmiddel, efter at de er blevet vævet ind i den dobbeltlagede polypropylen-bagside.

Denne proces giver filamenterne en højere brudstyrke, fordi polyurethanen i modsætning til latex trænger jævnt ind mellem fibrene og fordeles jævnt.

Polyurethan bevarer også sine egenskaber over tid, selv under ekstreme vejrforhold, revner ikke og nedbrydes ikke, og takket være sin lave vægt letter det transport og installation af kunstgræsbaner.