Vipadel

Kunne du tænke dig at have dit helt eget padeludstyr?

Vores mål er at styrke dit mærke inden for padelverdenen

Vipadel tilbyder dig muligheden for at skabe og fremstille padelprodukter med dit mærkeVi har en lang og bred erfaring inden for området, som vi stiller til rådighed.

Hos Vipadel finder du alle de produkter, som du skal bruge til at udvikle et padelmærke, ligesom du modtager løbende rådgivning og innovativ produktudvikling.

Udstyr til alle

Vi fremstiller udstyr til nybegyndere, amatører og professionelle padelspillere,

Kvalitet

Vi fokuserer på et produktniveau af allerhøjeste niveau og skaber moderne, nyskabende og personaliserede produkter, alt sammen på baggrund af kvalitet, som er kernen bag det, vi laver, og vores eksistensgrundlag.

Eksklusivitet

Du vælger design, form og materialer, og vi rådgiver dig undervejs.

Værdier som seriøsitet, professionalisme, ærlighed, overvindelse og hårdt arbejde er det, som definerer Vipadel. Vi går ind for at arbejde som et team, og det er filosofien bag udviklingen af det enkelte produkt, som fører frem til skræddersyede, integrerede og effektive løsninger.

Vores Produkter 

Vores produkter afspejler den opmærksomhed, som vi giver enhver detalje. Og vi bruger de bedste materialer til vores produkter.

Padel ketcher

Molds We have made a selection of those molds that we understand offer the best performance, with different structures and balances, prefabricated by using an exclusive 3D program for the construction and design of mold Round mold: AK17  AK 11  NEW PIT  NEW  WB  PF2006 Round mold: PF20007  MOLDE ANA  NEW PIT  NEW WB FrameLæs mere

Tasker

Vi er i konstant udvikling for at kunne tilbyde padeltasker/rygsække/hylstre i en super god kvalitet. Alt dette kan personaliseres i form af eksklusive og unikke produkter. Vi bruger forskellige slags materialer i fabrikationen: Nylon 600D, 900 D, 1800D, kunstlæder, laklæder, polyester, vandtæt materiale, termopaneler og forskellige slags plastikmaterialer. Herudover anvender vi lynlåse af højeste kvalitetLæs mere

Tøj

T-shirts, polo og meget mere. En maskulin og feminin linje, som er personaliseret efter ønske

Tilbehør

Det er i de små detaljer, at forskelligheden og det eksklusive består. Således er vi i VIPADEL opmærksomme på alt det, som hjælper dit mærke med at gøre en forskel. Overgrips: Maksimal kvalitet, greb og holdbarhed. Personaliserede både i forhold til grip og klæbemærke, personaliserede i forhold til farver og finish (glat eller præget). Svedbånd: Forskellige størrelserLæs mere