kunstgraes- NFS 66A-til-padelbaner

KUNSTGRÆS NSF 66 A PADEL

Tilgængelige farver

Mondo kunstgræs prøve
Mondo kunstgræs prøve
Mondo kunstgræs prøve

Kunstgræs NSF 66 A til padel – NSF fibrillerede

Polypropylenfibrillering med progressiv fibrilleringssekvens med en 100 % polypropylenfiber.

MONDO har designet et eksklusivt nyt fibrilleringmønster: en tættere skæresekvens og en længere skæretid er de parametre, der gør det muligt at opnå en progressiv fibrering, hvilket forbedrer fibrenes æstetik og holdbarhed over tid. Sammenlignet med traditionelle fibrillerede garner bevarer Mondoturf-fibrene, der anvendes i kunstgræsbaner, deres optimale egenskaber med hensyn til friktion, elasticitet og slidstyrke i en længere periode.

Grundunderlag med Polyurethanimprægneringmiddel

I produktionsprocessen for Mondoturf-overflader væves filamenterne på dobbeltlagede polypropylenunderlag og fastgøres ved hjælp af polyurethan.

I modsætning til traditionel latexfiksering fastgøres Mondo-fibrene på bagsiden ved at anvende et polyurethanimprægneringsmiddel, efter at de er blevet vævet ind i den dobbeltlagede polypropylen-bagside.

Denne proces giver filamenterne en højere brudstyrke, fordi polyurethanen i modsætning til latex trænger homogent ind mellem fibrene og fordeles jævnt.

Desuden bevarer polyurethan sine egenskaber over tid, selv under ekstreme vejrforhold, det knækker ikke og nedbrydes ikke, og takket være sin lette vægt letter det transport og installation af kunstgræsbaner.