Vedligeholdelse-af-padelbaner

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af padelbanerne er en meget vigtig faktor at have i mente, hvis man ønsker at forlænge installationernes levetid. Et velplejet og udluftet græs er essentielt, så spillerne får så godt og præcist et spil som muligt. Padelbaner i optimal stand er synonym med trofaste spillere på anlægget.

Vipadel har al den viden, der skal til, for at vedligeholde dine padelbaner og holde dem i optimal stand med lang levetid og et godt tilbagekast på din investering til følge. Vi tilbyder en årlig vedligeholdelsesplan til kontrol af struktur, kunstgræs, glaspartier, spillenet og belysning. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 23902300.

OVERVEJER DU AT OPRETHOLDE EN PADELBANE?

KONTAKT OS

Vedligeholdelse af padelbaner. Vi tilbyder:

Strukturen

Vedligeholdelse-af-padelbaner-rust

Strukturen på padelbanen er et andet vigtigt aspekt, man skal tage i betragtning. Vi udfører eftersyn, hvor vi kontrollerer, at fastspændingerne er strammet godt, og at der ikke er tegn på skader på net, døre og forankringsplader. Vi foreslår, at der mindst en gang om året foretages en inspektion af hele strukturen. På den måde sørger man for, at strukturen er i perfekt stand, hvormed risikoen for ulykker reduceres, og anlægges levetid forlænges. Man skal huske på, at vores baner er udført i aluminium, og at vores baner derfor ikke kan ruste, således som det er tilfældet med padelbaner i jern. Skulle der konstateres rust på dine padelbaner, skal du hurtigst muligt kontakte et firma med speciale i den slags problemer.

Kunstgræs

Mondo-kunstgræs-installation
  • Børstning
  • Løsning
  • Dybderengøring og støvsugning
  • Overfladisk rengøring

Det anbefales, at der udføres vedligeholdelse af kunstgræsbanerne, hvor der spilles padel. Der er en del ting man selv kan gøre, som for eksempel at fjerne blade, feje og omfordele sandet. Derudover anbefaler vi en mere grundig og specialiseret vedligeholdelse, som bør foretages hver 6. eller 8. måned, og her kan  Vipadel kan være behjælpelig. Den vigtigste pasning er rengøring, omfordeling af sand, fjernelse af svampe og mos, eftersyn af fuger og en grundig rengøring og løsning af kvartsandet. Følger man denne plan, vil du helt sikkert forlænge levetiden på kunstgræsset på din padelbane.

Glasset

glas padelbaner

Som en del af vores vedligeholdelsesplan, foretager vi et detaljeret eftersyn af glaspartiernes tilstand og position, idet vi kontrollerer deres justering og niveau, samt om fastspændingen til strukturen er tæt og ikke præsenterer nogen risici. Vi udfører også et detaljeret eftersyn for at se, om glasset er i god stand, vi leder efter slag eller revner, så enhver abnormitet kan lokaliseres og udbedres, og ulykkes kan forebygges. På denne måde kan glasset hurtigt og effektivt blive udskiftet, og din bane vil straks være klar til brug.

Belysning

padelbaner-led-lys

LED-belysningen kræver som sådan ingen nødvendig vedligeholdelse. Levetiden ligger på omkring 50.000 timer afhængig af projektørens type og kvalitet. I vores vedligeholdelsesplan kontrollerer vi, at belysningen er i god stand, og at projektørlysene vender i den rigtige retning, så de giver korrekt belysning af banen.

Spillenettet

nettet-padelbaner

Man efterser spænding og fastspænding af spillenettet, og kontrollerer, at højden i centrum er på 88 cm og ikke overstiger 92 cm i siderne.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vedligeholdelse af padelbaner, kan du kontakte os her.

ER DU INTERESSERET I AT VIDE MERE,

Se vores katalog