vipadel-arrhus-padelbaner

Vipadel Aarhus er et splinter nyt padelcenter med 4 lækre baner. Bor du i Aarhus og omegn, er det et ideelt sted at spille. Padelbaner af højeste kvalitet og højt til loftet, samtidigt med at du spiller på samme underlag som de bruger til World Padel Tour.

Vores baner er turneringsgodkendte og vores græsunderlag er det nyeste fra producenten Mondo, det samme som benyttes på World Padel Tour.
Vores padelbat kan du altid låne helt gratis. De er dejligt hårde og specialproduceret i Spanien.
Når du spiller hos Vipadel Aarhus kan du dermed være helt sikker på at udstyret er i orden!

Et center af entutiaster
Vi er passionerede omkring sporten

Padel tennis er vores passion og vi håber at andre vil få lige så stor glæde af denne vækstende sport. Vi har store planer for centret og er altid på udkig efter nye muligheder for at kunne udbrede padel tennis.

Følg os på de sociale medier så du altid er opdateret på hvad der rører sig i Vi Padel Aarhus!

Arrangementer og events på programmet

Vi Padel Aarhus har allerede dannet rammer for en turnering forud for dets åbning – og vi arbejder hårdt for at sikre at dette bliver ved! Vores plan er at afvikle turneringer året rundt, hvor spillere af alle aldre og kalibre kan få mulighed for at teste dem selv, blive bedre og få nogle gode padel venner med på rejsen.

ViPadel Aarhus byder på padeltennis i topklasse! 10m loftshøjde, samme underlag som til World Padel Tours og gratis lån af bat og bolde!

Book din bane her

Book