Kunstgræs-mondo-padelbaner

Mondo Kunstgræs til padelbaner. Vipadel som en førende virksomhed inden for padelbaner arbejder kun med de bedste kvaliteter, som du kan finde i verden inden for kunstgræsbaner. Til dette formål arbejder vi meget tæt sammen med mærket Mondo. Vi tilbyder en række tre typer fibre, som vi beskriver nedenfor.

Vipadel, Officiel forhandler af Mondo i Danmark

Kunstgræs Supercourt XN

kunstgreas-supercourt-word-padel-tour

Designed for the World Padel Tour centre court, this exclusive polyethylene fibre-bonded artificial turf surface guarantees faster playing speed and better ball bounce than previous surfaces.

Farver: Blå, grøn og rød

kunstgræs supercourt bla

kunstgræs supercourt rod


Kunstgræs SUPERCOURT XN: Den perfekte balance til den bedste padel

The textured filaments maximize the dimensional memory of the carpet: the curled fibres compress and return more quickly to their original state, behaving like a spring.

 • Yarn type: Texturized monofilaments with central spine + Texturized monofilaments with parallelepiped structure and four asymmetrical ribs.
 • Dtex: 10.000 Dtex
 • Højde på tråden: 10 mm
 • Fyld: Sand


Kunstgræs STX 90 A

kunstgraes-mondo-nfs-padel

Den nyeste generation af kunstgræsbanesystem bestående af STX-monofilamenter med en lige struktur med en central ribbe og fyld af silica-sand.

Padle er en sport, der er egnet til alle. Derfor er det vigtigt at spille på en sikker og jævn bane, der reagerer jævnt. Så atleten kan koncentrere sig udelukkende om spillet fra det første hoppe.

Farver: Blå, orange og grøn

kunstgraes-stx-bla
kunstgraes-STX_orange
kunstgraes-STX_gron

Kunstgræs STX: Kontrolleret rebounding for et spil ud over det sædvanlige.

Den centrale ribbe i STX-fibrene og deres lige struktur sikrer en bedre elasticitet af filamenterne, da de genvinder deres oprindelige position efter spillerens fodtrin eller boldens anslag. Springet er hurtigere, mere homogent og regelmæssigt.

 • Yarn type: Monofilamenter med en lige struktur og centerrør
 • Dtex: 10.000 Dtex
 • Højde på tråden: 12 mm
 • Fyld: Sand


Kunstgræs NSF 66 A

kunstgraes-til-padelbaner

Den nyeste generation af kunstgræsbanesystem bestående af NSF-fibrillerede filamenter i polypropylen og fyld af silica-sand.

I paddle tennis kan banen blive udsat for virkelig voldsomme belastninger. Med MONDO NSF-overflader er dette ikke noget problem.

Farver: Grøn, blå og rød

Kunstgræs Mondo NSF 66 A, Optimeret fibrillering: Mondoturf fibrilleret i polypropylen

MONDO har designet et eksklusivt nyt fibrilleringmønster: en tættere skæresekvens og en længere skæretid er de parametre, der gør det muligt at opnå en progressiv fibrering, hvilket forbedrer fibrenes æstetik og holdbarhed over tid. Sammenlignet med traditionelle fibrillerede garner bevarer Mondoturf-fibrene, der anvendes i kunstgræsbaner, de optimale egenskaber med hensyn til friktion, elasticitet og modstandsdygtighed over for slid i længere tid.

 • Yarn type: 100% fibrillated polypropylene filaments
 • Dtex: 7.000 Dtex
 • Højde på tråden: 12 mm
 • Fyld: Sand